fbpx

Obecnie prezentowane produkty są dostępne w promocyjnych cenach od 1 lutego do 30 kwietnia 2021 r. lub do wyczerpania zapasów.

Jesteś zainteresowany podłogami Barlinek?
Wypełnij formularz, a skontaktujemy się z Tobą:

    Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google.

    Administratorem Pani/Pana danych osobowych będzie Barlinek S.A. z siedzibą w Kielcach (25-323) przy Al. Solidarności 36, kontakt za pośrednictwem adresu mail daneosobowe.bsa@barlinek.com.  Powyższe dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes – odpowiedz na pytanie), w celu udzielenia odpowiedzi na wiadomość przesłaną za pomocą formularza kontaktowego. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji wskazanego celu. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres roku od zakończenia korespondencji, a po tym okresie przez czas, w którym przepisy prawa nakazują przechowanie danych lub przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą podmioty zarządzające stroną internetową, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa. W związku z przetwarzaniem danych osobowych, przysługują Pani/Panu następujące prawa: prawo dostępu do treści tych danych, ich sprostowania, usunięcia ,ograniczenia przetwarzania, ich przenoszenia, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Szczegółowe informacje na temat przysługujących Pani/Panu praw znajdują się w naszej Polityce Prywatności, zachęcamy do zapoznania się z jej treścią.

    Proszę o przesłanie katalogów na adres:

      Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google.

      Administratorem Pani/Pana danych osobowych będzie Barlinek S.A. z siedzibą w Kielcach (25-323) przy Al. Solidarności 36, kontakt za pośrednictwem adresu mail daneosobowe.bsa@barlinek.com.  Powyższe dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes – odpowiedz na pytanie), w celu udzielenia odpowiedzi na wiadomość przesłaną za pomocą formularza kontaktowego. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji wskazanego celu. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres roku od zakończenia korespondencji, a po tym okresie przez czas, w którym przepisy prawa nakazują przechowanie danych lub przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą podmioty zarządzające stroną internetową, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa. W związku z przetwarzaniem danych osobowych, przysługują Pani/Panu następujące prawa: prawo dostępu do treści tych danych, ich sprostowania, usunięcia ,ograniczenia przetwarzania, ich przenoszenia, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Szczegółowe informacje na temat przysługujących Pani/Panu praw znajdują się w naszej Polityce Prywatności, zachęcamy do zapoznania się z jej treścią.

       

       

       

      Proszę o przesłanie katalogów na adres:

        Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google.

        DĄB CARAMEL
        JODŁA KLASYCZNA 110

        232,47 PLN  199,00 PLN / m2

         

        Lamelowość: 1-Lamelowa
        Szerokość [mm]: 110
        Długość [mm]: 660

        Podłoga dębowa z subtelnie zaakcentowaną niedużą ilością cech drewna. Naturalny rysunek słoi i głębia barwy uwydatniony zabiegiem szczotkowania, a 4-stronna mikrofaza podkreśliła jej charakter. Wykończona lakierem matowym.

        DĄB CAPPUCCINO
        JODŁA KLASYCZNA 110

        220,17 PLN  189,00 PLN / m2

         

        Lamelowość: 1-Lamelowa
        Szerokość [mm]: 110
        Długość [mm]: 660

        Podłoga dębowa o perłowo-białym zabarwieniu. Deski poddano szczotkowaniu, co zaakcentowało naturalną strukturę drewna, a 4-stronna mikrofaza podkreśla smukłość i lekkość. Wykończono subtelnym lakierem matowym.

        DĄB TOFFEE
        JODŁA KLASYCZNA 130

        226,32 PLN  199 PLN / m2

        Lamelowość: 1-Lamelowa
        Szerokość [mm]: 130
        Długość [mm]: 725

        1-lamelowa podłoga dębowa skąpana w tonacjach złota i ciepłego brązu. Smukłość desek pokrytych olejem naturalnym uzyskano poprzez 4-stronne fazowanie. Niepowtarzalność i dostatek cech drewna podkreślono w procesie szczotkowania.

        DĄB JASPIS
        PICCOLO

        223,86 PLN  175,00 PLN / m2

         

        Lamelowość: 1-Lamelowa
        Szerokość [mm]: 130
        Długość [mm]: 2200

        1-lamelowa podłoga z dębu, pokryta lakierem matowym. Złotawy kolor odzwierciedla stare dębowe dechy. Dodatkowo krawędzie podłogi fazowane z czterech stron.

        DĄB CALVADOS
        GRANDE LIMITED

        239,85 PLN   179,00 PLN / m2

        Lamelowość: 1-Lamelowa
        Szerokość [mm]: 180
        Długość [mm]: 1800

        Produkt o mocno wyeksponowanych cechach drewna dębowego. 1-lamelowość powierzchni podłogi podkreślona fazowaniem. Rysunek słoi i głębia barwy drewna uwydatnione dzięki szczotkowaniu i pokryciu naturalnym olejem.

        -24%

        DĄB CARAMEL
        GRANDE LIMITED

        244,77 PLN  187,00 PLN / m2

        Lamelowość: 1-Lamelowa
        Szerokość [mm]: 180
        Długość [mm]: 1800

        Caramel Grande skomponowana jest z desek szczotkowanych z zaznaczonymi fazą krawędziami, co potęguje wrażenie szlachetnej, tradycyjnej podłogi dębowej. Jako wykończenie zastosowano lakier matowy.

        DĄB CARAMEL
        JODŁA KLASYCZNA 110

        232,47 PLN  199,00 PLN / m2

         

        Lamelowość: 1-Lamelowa
        Szerokość [mm]: 110
        Długość [mm]: 660

        Podłoga dębowa z subtelnie zaakcentowaną niedużą ilością cech drewna. Naturalny rysunek słoi i głębia barwy uwydatniony zabiegiem szczotkowania, a 4-stronna mikrofaza podkreśliła jej charakter. Wykończona lakierem matowym.

        DĄB CAPPUCCINO
        JODŁA KLASYCZNA 110

        220,17 PLN  189,00 PLN / m2

         

        Lamelowość: 1-Lamelowa
        Szerokość [mm]: 110
        Długość [mm]: 660

        Podłoga dębowa o perłowo-białym zabarwieniu. Deski poddano szczotkowaniu, co zaakcentowało naturalną strukturę drewna, a 4-stronna mikrofaza podkreśla smukłość i lekkość. Wykończono subtelnym lakierem matowym.

        DĄB TOFFEE
        JODŁA KLASYCZNA 130

        226,32 PLN  199 PLN / m2

        Lamelowość: 1-Lamelowa
        Szerokość [mm]: 130
        Długość [mm]: 725

        1-lamelowa podłoga dębowa skąpana w tonacjach złota i ciepłego brązu. Smukłość desek pokrytych olejem naturalnym uzyskano poprzez 4-stronne fazowanie. Niepowtarzalność i dostatek cech drewna podkreślono w procesie szczotkowania.

        DĄB JASPIS
        PICCOLO

        223,86 PLN  175,00 PLN / m2

         

        Lamelowość: 1-Lamelowa
        Szerokość [mm]: 130
        Długość [mm]: 2200

        1-lamelowa podłoga z dębu, pokryta lakierem matowym. Złotawy kolor odzwierciedla stare dębowe dechy. Dodatkowo krawędzie podłogi fazowane z czterech stron.

        DĄB CALVADOS
        GRANDE LIMITED

        239,85 PLN   179,00 PLN / m2

        Lamelowość: 1-Lamelowa
        Szerokość [mm]: 180
        Długość [mm]: 1800

        Produkt o mocno wyeksponowanych cechach drewna dębowego. 1-lamelowość powierzchni podłogi podkreślona fazowaniem. Rysunek słoi i głębia barwy drewna uwydatnione dzięki szczotkowaniu i pokryciu naturalnym olejem.

        -24%

        DĄB CARAMEL
        GRANDE LIMITED

        244,77 PLN  187,00 PLN / m2

        Lamelowość: 1-Lamelowa
        Szerokość [mm]: 180
        Długość [mm]: 1800

        Caramel Grande skomponowana jest z desek szczotkowanych z zaznaczonymi fazą krawędziami, co potęguje wrażenie szlachetnej, tradycyjnej podłogi dębowej. Jako wykończenie zastosowano lakier matowy.

        Zalety Deski Barlineckiej

        Deska Barlinecka to nie jedna, ale trzy warstwy prawdziwego drewna ułożone w nowoczesnej konstrukcji krzyżowej. Warstwowa budowa Deski Barlineckiej zapewnia stabilność podłogi oraz pozwala najskuteczniej okiełznać siły natury. Jej budowa idealnie sprawdza się na ogrzewaniu podłogowym.

        Na ogrzewanie podłogowe

        Nie każda podłoga drewniana nadaje się na ogrzewanie podłogowe. Deska Barlinecka, dzięki swojej warstwowej konstrukcji, doskonale przewodzi ciepło i może być z powodzeniem stosowana na ogrzewaniu podłogowym — zarówno elektrycznym, jak i wodnym. To jedna z jej przewag nad podłogami z drewna litego. Podłogę na ogrzewaniu można montować na oba sposoby: w systemie pływającym lub poprzez klejenie desek do podłoża.

        100% drewna

        Wykonana z prawdziwego drewna Deska Barlinecka to produkt naturalny i szlachetny. Drewniane podłogi są zdrowsze i zdecydowanie trwalsze od sztucznych imitacji. W przeciwieństwie do paneli są przyjemnie ciepłe w dotyku, nie elektryzują się i nie przyciągają kurzu ani roztoczy, przez co są idealnym rozwiązaniem dla alergików. Doskonale tłumią hałas, a dzięki zdolności absorbowania wilgoci regulują mikroklimat pomieszczenia. Drewniana Deska Barlinecka daje również możliwość kilkukrotnego szlifowania i wielokrotnej renowacji lakieru.

        Stabilna konstrukcja

        Drewno ma naturalną skłonność do zmiany wymiarów pod wpływem zmian pogodowych oraz pór roku. W warunkach wysokiej wilgotności pęcznieje, a przy niskiej – kurczy się. To dlatego zdarza się, że tradycyjne podłogi drewniane z litego drewna pęcznieją, skrzypią albo rozsychają się tworząc szczeliny. Deska Barlinecka w porównaniu do podłóg z drewna litego posiada ok. 10-krotnie większa stabilność wymiarową! Zbudowana jest z trzech warstw drewna sklejonego krzyżowo. Taka konstrukcja w bardzo dużym stopniu niweluje naturalną pracę drewna, zapewnia równowagę między poszczególnymi warstwami, a tym samym gwarantuje dużą stabilność podłogi, nawet przy zmieniających się warunkach temperatury i wilgotności. Jej budowa idealnie sprawdza się na ogrzewaniu podłogowym.

        Szybki montaż

        Deska Barlinecka może być montowana w systemie pływającym. Jest to szybka i prosta metoda, dzięki której podłogę można ułożyć samodzielnie, bez konieczności zatrudniania fachowca. Umożliwia ona również demontaż i ponowne ułożenie podłogi. Alternatywą jest montaż w sposób tradycyjny – poprzez klejenie do podłoża, który gwarantuje stabilność ułożenia nawet na dużych powierzchniach.

        * Sugerowane ceny brutto. Ostateczne ceny sprzedaży pozostają indywidualną decyzją sprzedającego.Poszczególne zdjęcia wzorników mogą nie oddawać w pełni wyglądu produktów.