fbpx

Obecnie prezentowane produkty będą dostępne w promocyjnych cenach od 14 lutego do 31 maja 2020 r. lub do wyczerpania zapasów.

Jesteś zainteresowany podłogami Barlinek?
Wypełnij formularz, a skontaktujemy się z Tobą:

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google.

Administratorem Pani/Pana danych osobowych będzie Barlinek S.A. z siedzibą w Kielcach (25-323) przy Al. Solidarności 36, kontakt za pośrednictwem adresu mail daneosobowe.bsa@barlinek.com.  Powyższe dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes – odpowiedz na pytanie), w celu udzielenia odpowiedzi na wiadomość przesłaną za pomocą formularza kontaktowego. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji wskazanego celu. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres roku od zakończenia korespondencji, a po tym okresie przez czas, w którym przepisy prawa nakazują przechowanie danych lub przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą podmioty zarządzające stroną internetową, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa. W związku z przetwarzaniem danych osobowych, przysługują Pani/Panu następujące prawa: prawo dostępu do treści tych danych, ich sprostowania, usunięcia ,ograniczenia przetwarzania, ich przenoszenia, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Szczegółowe informacje na temat przysługujących Pani/Panu praw znajdują się w naszej Polityce Prywatności, zachęcamy do zapoznania się z jej treścią.

Proszę o przesłanie katalogów na adres:

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google.

Administratorem Pani/Pana danych osobowych będzie Barlinek S.A. z siedzibą w Kielcach (25-323) przy Al. Solidarności 36, kontakt za pośrednictwem adresu mail daneosobowe.bsa@barlinek.com.  Powyższe dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes – odpowiedz na pytanie), w celu udzielenia odpowiedzi na wiadomość przesłaną za pomocą formularza kontaktowego. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji wskazanego celu. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres roku od zakończenia korespondencji, a po tym okresie przez czas, w którym przepisy prawa nakazują przechowanie danych lub przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą podmioty zarządzające stroną internetową, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa. W związku z przetwarzaniem danych osobowych, przysługują Pani/Panu następujące prawa: prawo dostępu do treści tych danych, ich sprostowania, usunięcia ,ograniczenia przetwarzania, ich przenoszenia, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Szczegółowe informacje na temat przysługujących Pani/Panu praw znajdują się w naszej Polityce Prywatności, zachęcamy do zapoznania się z jej treścią.

 

 

 

Proszę o przesłanie katalogów na adres:

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google.

DĄB MADEIRA
GRANDE

275,52 PLN  198,00 PLN

 

Lamelowość: 1-Lamelowa
Szerokość [mm]: 180
Długość [mm]: 2200

Podłoga o wyrazistym rysunku drewna wyeksponowanym poprzez szczotkowanie. 1-lamelowość powierzchni deski podkreślona fazowaniem. Pokryta lakierem matowym.

DĄB CARAMEL
JODŁA KLASYCZNA 130

227,55 PLN  189,00 PLN

Lamelowość: 1-Lamelowa
Szerokość [mm]: 130
Długość [mm]: 725

Caramel Jodła Klasyczna skomponowana jest z desek szczotkowanych z zaznaczonymi fazą krawędziami, co potęguje wrażenie szlachetnej, tradycyjnej podłogi dębowej. Jako wykończenie zastosowano lakier matowy.

DĄB RAMSEY
JODŁA KLASYCZNA 110

210,33 PLN  185,00 PLN

Lamelowość: 1-Lamelowa
Szerokość [mm]: 110
Długość [mm]: 660

Podłoga dębowa w kolorze imitującym surowe drewno, który został uzyskany dzięki zastosowaniu unikalnego barwienia. Subtelności podłodze nadała czterostronna mikrofaza, a rysunek słojów uwydatniony został poprzez szczotkowanie. Wykończona olejem naturalnym.

-21%

DĄB MODERN
GRANDE

215,25 PLN  169,00 PLN

 

Lamelowość: 1-Lamelowa
Szerokość [mm]: 180
Długość [mm]: 1800

DĄB JASPIS
PICCOLO

222,63 PLN   165,00 PLN

Lamelowość: 1-Lamelowa
Szerokość [mm]: 130
Długość [mm]: 2200

1-lamelowa podłoga z dębu, pokryta lakierem matowym. Złotawy kolor odzwierciedla stare dębowe dechy. Dodatkowo krawędzie podłogi fazowane z czterech stron.

DĄB CONCHI
PICCOLO

206,64 PLN  159,00 PLN

Lamelowość: 1-Lamelowa
Szerokość [mm]: 130
Długość [mm]: 2200

Dzięki ścięciu krawędzi jednolamelowe deski Conchi Piccolo wydają się smuklejsze i lżejsze. Podłoga wykończona lakierem półmatowym.

DĄB MADEIRA
GRANDE

275,52 PLN  198,00 PLN

 

Lamelowość: 1-Lamelowa
Szerokość [mm]: 180
Długość [mm]: 2200

Podłoga o wyrazistym rysunku drewna wyeksponowanym poprzez szczotkowanie. 1-lamelowość powierzchni deski podkreślona fazowaniem. Pokryta lakierem matowym.

DĄB CARAMEL
JODŁA KLASYCZNA 130

227,55 PLN  189,00 PLN

Lamelowość: 1-Lamelowa
Szerokość [mm]: 130
Długość [mm]: 725

Caramel Jodła Klasyczna skomponowana jest z desek szczotkowanych z zaznaczonymi fazą krawędziami, co potęguje wrażenie szlachetnej, tradycyjnej podłogi dębowej. Jako wykończenie zastosowano lakier matowy.

DĄB RAMSEY
JODŁA KLASYCZNA 110

210,33 PLN  185,00 PLN

Lamelowość: 1-Lamelowa
Szerokość [mm]: 110
Długość [mm]: 660

Podłoga dębowa w kolorze imitującym surowe drewno, który został uzyskany dzięki zastosowaniu unikalnego barwienia. Subtelności podłodze nadała czterostronna mikrofaza, a rysunek słojów uwydatniony został poprzez szczotkowanie. Wykończona olejem naturalnym.

-21%

DĄB MODERN
GRANDE

215,25 PLN  169,00 PLN

 

Lamelowość: 1-Lamelowa
Szerokość [mm]: 180
Długość [mm]: 1800

DĄB JASPIS
PICCOLO

222,63 PLN   165,00 PLN

Lamelowość: 1-Lamelowa
Szerokość [mm]: 130
Długość [mm]: 2200

1-lamelowa podłoga z dębu, pokryta lakierem matowym. Złotawy kolor odzwierciedla stare dębowe dechy. Dodatkowo krawędzie podłogi fazowane z czterech stron.

DĄB CONCHI
PICCOLO

206,64 PLN  159,00 PLN

Lamelowość: 1-Lamelowa
Szerokość [mm]: 130
Długość [mm]: 2200

Dzięki ścięciu krawędzi jednolamelowe deski Conchi Piccolo wydają się smuklejsze i lżejsze. Podłoga wykończona lakierem półmatowym.

Zalety Deski Barlineckiej

Deska Barlinecka to nie jedna, ale trzy warstwy prawdziwego drewna ułożone w nowoczesnej konstrukcji krzyżowej. Warstwowa budowa Deski Barlineckiej zapewnia stabilność podłogi oraz pozwala najskuteczniej okiełznać siły natury. Jej budowa idealnie sprawdza się na ogrzewaniu podłogowym.

Na ogrzewanie podłogowe

Nie każda podłoga drewniana nadaje się na ogrzewanie podłogowe. Deska Barlinecka, dzięki swojej warstwowej konstrukcji, doskonale przewodzi ciepło i może być z powodzeniem stosowana na ogrzewaniu podłogowym — zarówno elektrycznym, jak i wodnym. To jedna z jej przewag nad podłogami z drewna litego. Podłogę na ogrzewaniu można montować na oba sposoby: w systemie pływającym lub poprzez klejenie desek do podłoża.

100% drewna

Wykonana z prawdziwego drewna Deska Barlinecka to produkt naturalny i szlachetny. Drewniane podłogi są zdrowsze i zdecydowanie trwalsze od sztucznych imitacji. W przeciwieństwie do paneli są przyjemnie ciepłe w dotyku, nie elektryzują się i nie przyciągają kurzu ani roztoczy, przez co są idealnym rozwiązaniem dla alergików. Doskonale tłumią hałas, a dzięki zdolności absorbowania wilgoci regulują mikroklimat pomieszczenia. Drewniana Deska Barlinecka daje również możliwość kilkukrotnego szlifowania i wielokrotnej renowacji lakieru.

Stabilna konstrukcja

Drewno ma naturalną skłonność do zmiany wymiarów pod wpływem zmian pogodowych oraz pór roku. W warunkach wysokiej wilgotności pęcznieje, a przy niskiej – kurczy się. To dlatego zdarza się, że tradycyjne podłogi drewniane z litego drewna pęcznieją, skrzypią albo rozsychają się tworząc szczeliny. Deska Barlinecka w porównaniu do podłóg z drewna litego posiada ok. 10-krotnie większa stabilność wymiarową! Zbudowana jest z trzech warstw drewna sklejonego krzyżowo. Taka konstrukcja w bardzo dużym stopniu niweluje naturalną pracę drewna, zapewnia równowagę między poszczególnymi warstwami, a tym samym gwarantuje dużą stabilność podłogi, nawet przy zmieniających się warunkach temperatury i wilgotności. Jej budowa idealnie sprawdza się na ogrzewaniu podłogowym.

Szybki montaż

Deska Barlinecka może być montowana w systemie pływającym. Jest to szybka i prosta metoda, dzięki której podłogę można ułożyć samodzielnie, bez konieczności zatrudniania fachowca. Umożliwia ona również demontaż i ponowne ułożenie podłogi. Alternatywą jest montaż w sposób tradycyjny – poprzez klejenie do podłoża, który gwarantuje stabilność ułożenia nawet na dużych powierzchniach.

* Sugerowane ceny brutto. Ostateczne ceny sprzedaży pozostają indywidualną decyzją sprzedającego.Poszczególne zdjęcia wzorników mogą nie oddawać w pełni wyglądu produktów.