fbpx

nie wysyłamy spamu, służy do wysłania odpowiedzi

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google.

Nasi eksperci odpowiedzą na Twoje wątpliwości

Infolinia dla klientów Barlinek

+48 41-333-11-00

czynna pn – cz: 8:00-17:00, pt: 8:00 – 14:00

 

BARLINEK S.A.

al. Solidarności 36, 25-323 Kielce

tel.: +48 41 333 11 11

fax: +48 41 333 00 00

e-mail: info@barlinek.com.pl

Sąd Rejonowy w Kielcach X Wydział Gospodarczy KRS Nr 0000018891

NIP 959-08-21-486

Kapitał zakładowy wpłacony w całości 236.047.500 złotych

Administratorem Pani/Pana danych osobowych będzie Barlinek S.A. z siedzibą w Kielcach (25-323) przy al. Solidarności 36, kontakt za pośrednictwem adresu mail daneosobowe.bsa@barlinek.com. Powyższe dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes – odpowiedz na pytanie), w celu udzielenia odpowiedzi na wiadomość przesłaną za pomocą formularza kontaktowego. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji wskazanego celu. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres roku od zakończenia korespondencji, a po tym okresie przez czas, w którym przepisy prawa nakazują przechowanie danych lub przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą podmioty zarządzające stroną internetową, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa. W związku z przetwarzaniem danych osobowych, przysługują Pani/Panu następujące prawa: prawo dostępu do treści tych danych, ich sprostowania, usunięcia ,ograniczenia przetwarzania, ich przenoszenia, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Szczegółowe informacje na temat przysługujących Pani/Panu praw znajdują się w naszej Polityce Prywatności, zachęcamy do zapoznania się z jej treścią.